Eetcafé De Knijp Gorinchem

Reviews voor Eetcafé De Knijp Gorinchem

Gemiddelde beoordeling

4.5 sterren gemiddeld gebaseerd op 69 reviews

5 sterren
50
4 sterren
17
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0
Anne Marie schobben
27-06-2022 14:58

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, mooi plekje

Visser
26-06-2022 11:50

Zeer vriendelijk personeel! Lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zowel in de serre aan het water als in het eetcafe hangt een gemoedelijke sfeer.

Hans Bakhuizen
25-06-2022 12:14

Lekker eten en vriendelijke bediening

Annemarie BrasserBoom
19-06-2022 22:10

Was echt heel erg lekker en GENOTEN

Coosje Polak
19-06-2022 14:33

Heerlijk gegeten. Bijzonder smaakvol. Dessert ‘Aardbei’ is een aanrader. Een explosie van verfijnde smaken. Personeel zeer vriendelijk.

Inez Van Der Vorst
17-06-2022 09:12

Altijd goed en gezellig met de juiste muziek keuze.

Valentijn vrouwe
17-06-2022 09:01

De bediening was leuk en het eten heerlijk!

Eric Kruit
16-06-2022 19:29

Niet mijn gewoonte om beoordelingen te doen, maar voor de knijp maak ik een uitzondering. Zowel bediening als de kwaliteit van het eten waren prima in orde en duidelijk beter dan men van een eetcafe mag verwachten. Ik kijk uit naar ons volgende bezoek!

Jolanda Snel
13-06-2022 12:43

we hebben het als groep van 7 volwassenen en twee kinderen heel erg gezellig gehad, we hebben heerlijk gegeten, de sfeer bij De Knijp is informeel, de bediening was top en er werd heel goed rekening gehouden met de kinderen. Een kleurplaat werd zelfs voor hen uitgeprint zodat de kinderen zich niet hoefden te vervelen. super.

ALINE Snoek
11-06-2022 09:15

Super sfeer. Vriendelijke bediening. Heerlijk eten. Top

peter krol
04-06-2022 14:00

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs

Agnes Van Der Slootvan Arkel
04-06-2022 12:11

Heerlijk gegeten, goede kok en fijne bediening!

Peter Den Besten
30-05-2022 10:24

Weer heerlijk gegeten, super bediening, en een zeer goede sfeer . Dus top

Max Garstman
29-05-2022 13:43

Speenvarken was inderdaad erg lekker, thanks Divano

Nanny van strien
27-05-2022 11:25

Heerlijk gegeten in de leuke serre met een vriendelijke bediening????

Tom van Dijk
27-05-2022 09:20

Al vaak gehoord van anderen dat de Knijp een goeie keuken heeft. Dit blijkt zeker te kloppen na ons bezoek van gisteravond. Ongedwongen sfeer, het grappige is dat als je het café ziet je niet verwacht dat de gerechten er zo uitzien en smaken als ze doen. Goed gegeten en lekker ontspannen avondje gehad!

Monique Egas
27-05-2022 09:10

Heerlijk gegeten op een mooi plekje in de serre. Vriendelijke en hartelijke bediening!

Louis Jacobs
26-05-2022 10:07

Prima eten en lieve bediening in de leukste straat van Gorinchem! Jammer dat de Surf&Turf niet meer op de kaart staat????

Lisa Oosterhaven
22-05-2022 15:57

Heerlijk gegeten! Erg out og the box! Een aanrader. Wij komen zeker terug

Joachim Nieuwhoff
20-05-2022 10:03

Gezellig eetcafé, top bediening en verrassend lekker gegeten - echt een aanrader!

arie spiering
15-05-2022 13:49

Prima verzorgd en smakelijk gegeten. Bediening was super en vriendelijk.

Alice van der Velde
15-05-2022 11:15

Wat een fijn personeel!!

Stella Van den Hooff
13-05-2022 14:23

In 1 woord fantastisch .....we zijn weer enorm verwend met al t lekkers en top bediening...heel erg bedankt

Marcel Visser
13-05-2022 09:42

Heerlijke nieuwe kaart en fijne bediening. Altijd een feestje om te eten in de Knijp.